Zlatarna Mark Pjetri

O nama

 

Naš zlatarski rad počeo je skromno još davne 1969. godine. Od tada smo prikupili veliko iskustvo, pa danas svojim kupcima možemo pružiti visoko kvalitetnu uslugu i široku ponudu renomiranih dobavljača.

Naša tradicija potječe iz 19. stoljeća od naših predaka zlatara koji su svoje znanje prenosili na nove generacije. Kao njihovi nasljednici trudimo se održati tradiciju primjenjujući ta vrijedna obiteljska iskustva.

Tvrtku Mark Pjetri osnovali smo u Pragu 1995. godine. Kako se širio interes za naše kvalitetne usluge i proizvode, tako se širilo i naše područje djelovanja. Danas naše trgovine možete pronaći u Češkoj i Hrvatskoj.

Naš je cilj kupcima ponuditi i jamčiti kvalitetu usluge, prodaje i servis nakita. Pratimo trendove i nudimo proizvode koji su u korak s vremenom. Posjetite našu poslovnicu i uvjerite se sami. Zadovoljit ćemo i najzahtjevnije kupce.

 

konvencija zlatara 1969 godine
Fotografija s Međunarodne konvencije zlatara (filigrana) u Budimpešti, studeni 1969.
U donjem redu, drugi s lijeve strane je Marjan Dedaj majstor Zlatar, u društvu kolega.

 

Filigranski ručni radZlatarna Mark Pjetri

Naš zlatarski rad počeo je još davne 1969. godine. Od tada smo prikupili veliko iskustvo, pa smo danas u prilici pružiti kvalitetnu uslugu i široku ponudu renomiranih dobavljača. Tvrtku Mark Pjetri osnovali smo u Pragu 1995. godine i od tada postupno širimo područje djelovanja. Danas naše trgovine možete pronaći u Češkoj i Hrvatskoj.

Kontakt
+385 1 5811108 | info@markpjetri.hr


Copyright © 2024 Zlatarna Mark Pjetri
Sva prava pridržana. Zabranjena je upotreba fotografija i tekstova bez pismene dozvole autora.