Zlatarna Mark Pjetri

Izrada po narudžbi

 

zlatarsko radno mjesto

 

U slučaju da u našoj ponudi niste pronašli komad nakita koji potpuno odgovara vašim željama, možemo ga izraditi po narudžbi. Možemo zadovoljiti i najveća očekivanja, jer konačni dizajn kupac stvara u konzultaciji s našim majstorima.

Ako ste zainteresirani za stvaranje unikatnog nakita, naše stručno osoblje vam u tome može pomoći. Nudimo velik izbor nakita s različitim bojama zlata koje se mogu kombinirati prema željama kupca. Možete donijeti i nacrt za dizajn nakita svojih snova, dat ćemo sve od sebe da taj san i ostvarimo.

Za nakit s dijamantima od 0,5 karata ili više dobit ćete IGI certifikat. Sav naš zlatni, srebrni i dijamantni nakit je testiran i propisno označen.

Izrada vjenčanog prstenja po narudžbi traje oko 3 tjedna, no moguće ga je po dogovoru izraditi i u kraćem periodu od 7 radnih dana. Ako ste u žurbi, slobodno nas kontaktirajte i potrudit ćemo se naći najbolje rješenje.
Zlatarna Mark Pjetri

Naš zlatarski rad počeo je još davne 1969. godine. Od tada smo prikupili veliko iskustvo, pa smo danas u prilici pružiti kvalitetnu uslugu i široku ponudu renomiranih dobavljača. Tvrtku Mark Pjetri osnovali smo u Pragu 1995. godine i od tada postupno širimo područje djelovanja. Danas naše trgovine možete pronaći u Češkoj i Hrvatskoj.

Kontakt
+385 1 5811108 | info@markpjetri.hr


Copyright © 2024 Zlatarna Mark Pjetri
Sva prava pridržana. Zabranjena je upotreba fotografija i tekstova bez pismene dozvole autora.